Cégtörténet Tevékenységek Tanúsítványok Referenciák Karrier

Karrier

A KÖZGÉP Zrt. dinamikus fejlődésének kulcsát képzett és elhivatott dolgozóink jelentik. 

Jelentkezés

Amennyiben szívesen dolgozna egy piacvezető, nagy múltú, magyar tulajdonú vállalatnál, ahol biztos háttér, versenyképes jövedelem és felelősségteljes feladatok, szakmai kihívások várják az építőipar és az acélszerkezet-gyártás területén, az alábbi módon jelentkezhet társaságunkhoz.


1. Jelentkezés a honlapunkon meghirdetett pozícióra
Aktuális állásajánlataink folyamatosan frissülnek honlapunkon. Ezekre a nyitott pozíciókra fényképpel ellátott, részletes szakmai önéletrajzzal,a bizonyítványmásolatok megküldésével és a fizetési igény megjelölésével lehet jelentkezni, a megadott e-mail címen. Kérjük, hogy a levél tárgyaként minden esetben tüntesse fel az adott pozíciót.

2. Jelentkezés adatbázisunkba
Amennyiben építőmérnök, építészmérnök, gépészmérnök, hegesztő szakmérnök, közlekedésmérnök végzettséggel rendelkezik, folyamatosan várjuk jelentkezését adatbázisunkba. Önéletrajzát egy évig megőrizzük és ha ezen idő alatt végzettségének és gyakorlatának megfelelő pozíció nyílik meg cégünknél, értesítjük.

A jelentkezés módja:

A jelentkezéshez küldje el részletes szakmai önéletrajzát és kísérőlevelét a következő e-mail címre: oneletrajz@kozgep.hu.
A levél tárgyaként kérjük tüntesse fel: "Jelentkezés adatbázisba ".
Adatait természetesen bizalmasan kezeljük.
Hogyan történik a kiválasztás?A beküldött jelentkezéseket a HR osztály munkatársai és a szakterületek vezetői elsőként az adott munkakör betöltéséhez megszabott általános követelmények szerint értékelik.
A kiválasztott jelentkezőket ezután személyes beszélgetésre hívjuk, ahol a szakterület vezetőjével és a HR osztály munkatársával találkoznak. A beszélgetés kb. 40-50 percet vesz igénybe, ezalatt szó esik a pályázó szakmai tapasztalatáról, jövőbeni terveiről, elképzeléseiről is.
Ha a pozíció megköveteli, sor kerülhet egy műszaki teszt kitöltésére is, hogy alaposan megbizonyosodjunk a pályázó szakmai felkészültségéről. A döntéshez emellett egyéb tesztekre valamint internet alapú kompetencia-térkép készítésére is szükség lehet.
A legjobbnak bizonyult pályázókból választjuk ki leendő kollégáinkat, az eredményről telefonon vagy e-mailben értesítjük az érintetteket.


KÖZGÉP Zrt - Emberi erőforrás osztály
1239 Budapest
Haraszti út 44.
e-mail: oneletrajz@kozgep.hu